Kvinnor paddlar stand up paddle board I Bohuslän

Hyra Stand Up Paddle Board (SUP)

Hyra SUP – Paddla på egen hand
Under den varmare delen av året kan du hyra våra SUP-brädor. Ett både harmoniskt och miljövänligt sätt att uppleva strandkanten och den närmsta skärgården utanför TanumStrand. Du utmanas i balans och närvaro och tar dig sakta fram med din paddel.

Det går bra att både sitta på knä och paddla för mer stabilitet, eller för den som vill stå upp går det också bra. Vid paddlingen används dessutom kroppens alla muskler vilket gör det till en utmärkt träningsform.

Pris:
500 SEK/heldag
250 SEK/halvdag
100 SEK/timme

Bokas i receptionen. Inga förkunskaper krävs, men du behöver vara simkunnig för att hyra. Lån av flytväst ingår i priset. 

Rekommendationer från vår aktivitetspersonal
Badkläder kan vara praktiskt ifall du blir blöt vid på och avstigning, annars funkar mjuka kläder som tights och tröja också bra. Tänk på att ha kläder i ett material som inte absorberar så mycket vatten. Heller inga plagg med dragkedjor, knappar eller andra vassa föremål då dessa kan skada boarden.
Vattenfast solkräm är som alltid när du är ute på vattnet en god idé, och kanske något på huvudet likt en keps eller solhatt.

Fakta om Stand Up Paddleboarding
Stand Up Paddleboarding (SUP) kommer ursprungligen från Hawaii och är en utveckling av vågsurfing. Paddleboarding innebär att man står upp på en stor bräda och paddlar med en paddel. SUP har blivit enormt populärt i hela världen för dess mångsidighet och hälsoeffekter. I Sverige har SUP utvecklats kring plattare vatten, då det ger en behaglig och avkopplande paddling. Att göra sitt yoga-pass på brädan växer också i popularitet. Du som är lite mer action och träningsfokuserad kan med din SUP köra race, distans eller delta i olika tävlingar även här i Sverige. 

 

Dinner Show med HAAKS live

30 okt - 17:30 - 21:00

Halv 8 hos mig gänget gästar oss

7 nov - 19:00 - 23:00

Fars Dag

8 nov - 08:00 - 22:00