Påsklov på TanumStrand

Busiga lekar med SeaClub, bad i Stora Blå, äventyr, träning och en mängd aktiviteter som passar fint att göra tillsammans. Och sist men inte minst ett vimmel av påskegubbar och påskekärringar med kvasten redo för Blåkulla.

Läs mer i kalendern om alla påskens familjeaktiviteter

Familjekul i påsk
Grillkväll 15 & 17 april

Följ med till strandkanten i solnedgång. Vi tänder eldar vid strandkanten och grillar marshmallows tillsammans. Vi står för festen! Måndag och onsdag kväll kl 20 – 21
(Med reservation för blåst och regn)

Airtrack workshop

Tillsammans med Oskar Sjöberg, mästaren som vunnit både SM, EM och VM i Taido är på plats. Han lär all barn som vill att bemästra akrobatik och volter på vår airtrack. Vi ses i Action Zone!

Äggjakt  Påskafton

På påskafton blir det ansiktsmålning, påskparad och en vild jakt bland bergen. TanumStrands Påskhare har  varit i farten och nu ger vi oss ut på jakt efter äggen. Du följer väl med?

ActionZone med 45 meter hinderbanor

I Action Zone har vi samlat massor av kul aktiviteter för barn. Perfekt för alla som är leksugna och har mycket spring i benen. Kom och lek i hoppborgen, spela pingis och testa slackline. Eller varför inte ta sig an den uppblåsbara hinderbanan?

Bada och lek!

För boende på TanumStrand ingår entré till det äventyrliga familjebadet Stora Blå med bland annat rutschkana, bubbelpool och utomhuspool.
Här kan hela familjen leka och bada hela dagen lång!

Alla dagar kl 10-20

25 apr

Motionssim

07:00 - 09:00
25 apr

Bastubad och havsdopp

10:00 - 19:00
25 apr

SPA Horisont

10:00 - 19:00