Paket med kajakpaddling i Sverige

Kajakpaddling

Bohusläns skärgård räknas som ett av världens vackraste naturområden. Ett av de bästa sättet att uppleva Grebbestad och Fjällbacka skärgård är just med kajak. Det är en aktivitet som passar de flesta och är lätt att lägga på sin egna nivå.

 

Kajakweekends

Under året kan du delta på flera varianter av kajakweekends med guidad paddling i skärgården. I vår kalender kan du se de kommande datum med kajakpaddling. Det finns flera olika varianter och helgerna arrangeras i samarbete med olika lokala aktörer från vårt närområde med bred kunskap och erfarenhet.

Till kalendern

 

Kajakpaket

Boka kajakpaket där ni själva väljer datum som passar er. Ni bor i hotellrum på hotellet, brygghotellet eller i stuga och njuter av vällagad middag på kvällen efter er paddlingsupplevelse. Boka till SPA eller andra aktiviteter efter era egna önskemål på innehåll och upplägg.

Läs mer

 

Större grupper och företag

Vi anordnar kajakpaddling på förfrågan för både privatpersoner och företag. Aktiviteten anpassas efter gruppstorlek och kan upplevas både med och utan guide. Kontakta oss för mer information och bokning.

Kontakta oss

 

Träningsweekend: Taudien – 14 varierande träningspass och 2 föreläsningar

16 apr - 08:00 - 17:00

Träningsweekend: Springtime

23 apr - 15:00 - 14:00

Tångpaddling

15 maj - 10:00 - 16:30

Deltagare får instruktioner hur man paddlar kajak i skärgården Kajakpaddlare paddlar kajak tillsammans med en guide från Skärgårdsidyllen i norra Bohuslän i Västsverige Paket med kajakpaddling i Sverige Upplev Bohusläns skärgård med kajakpaddling Kajakpaddling på västkusten Kajakpaddlare gör sig redo vid strandkanten för en dagstur med kajak i skärgården Paddla kajak i norra Bohuslän med eller utan guide