Träning med olika gästinstruktörer

Ett flertal helger under året får TanumStrand besök av framstående träningsinspiratörer och gästinstruktörer.  Flera helger i höst bjuder på Yoga med olika inriktning och i olika kombinationer, i augusti kan du pröva SUP Yoga, där det blir både paddling och yoga på bräda på havet.  Återkommande och populära event som exp. Taudien training och Yogafusion står på programmet.

 

Privat: Wellbeing-weekend 6-8 sept

Träning och yoga för större närvaro – en weekend som leds av gästinstruktör Pia Lund. Detta är en skärgårdshelg då du har möjlighet att kombinera god mat, hotellmys och saltstänkta klippor med yoga och träning.

Yogaheart 27 – 29 sept

Denna yogahelg leds av Ulrica Friberg och Fanny Olsson. Yogaklasser, workshops och föredrag.

Taudien träningsweekend 12-13 okt

Träna en hel helg i Bohuslän. Bo på skärgårdshotell, ät gott, umgås och framför allt träna och må bra tillsammans! Massor av olika gruppträningspass att välja på. Träningsinstruktörer från Taudien Training.

Yogafusion TanumStrand 18-20 okt

Yogafusion är ett av våra större återkommande event. Under ledning av välkända lärare kommer du att få möjlighet att utforska flera olika yogaformer, meditation, vara med på workhops och mycket mer. Programmet är framtaget i samarbete med Yogayama Göteborg och Ulrica Kollberg.

Havsbadsritual

23 sep - 16:30 - 17:30

Core

24 sep - 17:15 - 17:45

Vattengympa

24 sep - 18:00 - 18:45