Träning med olika gästinstruktörer

Ett flertal helger under året får TanumStrand besök av framstående träningsinspiratörer och gästinstruktörer.  Flera helger i höst bjuder på Yoga med olika inriktning och i olika kombinationer, i augusti kan du pröva SUP Yoga, där det blir både paddling och yoga på bräda på havet.  I höst är träningsevent med Taudien tillbaka och förstås våra BoostCamp.

 

SUP Yoga-weekend 24 – 25 aug

Byt yogamattan mot havet och kombinera yoga med Stand-up Paddleboard. En fantastisk  upplevelse vid strandkanten. Denna weekend inkluderar både Yoga på brädan och paddeltur i den vackra skärgården.

Boostcamp TanumStrand 27-29 sept

Boosta dig själv med ett kul, svettigt och fullmatat träningsevent. Frisk luft och saltstänkta klippor i fantastisk miljö. Träna, umgås och njut av en helg i Bohuslän.

Yogaheart 27 – 29 sept

Denna yogahelg leds av Ulrica Friberg och Fanny Olsson. Yogaklasser, workshops och föredrag.

Taudien träningsweekend 12-13 okt

Träna en hel helg i Bohuslän. Bo på skärgårdshotell, ät gott, umgås och framför allt träna och må bra tillsammans! Massor av olika gruppträningspass att välja på. Träningsinstruktörer från Taudien Training.

Yogafusion TanumStrand 18-20 okt

Yogafusion är ett av våra större återkommande event. Under ledning av välkända lärare kommer du att få möjlighet att utforska flera olika yogaformer, meditation, vara med på workhops och mycket mer. Programmet är framtaget i samarbete med Yogayama Göteborg och Ulrica Kollberg.

Action Zone [SeaClub]

16 jul - 12:00 - 21:00

AfterBeach – Örjan

16 jul - 16:00 - 19:00

Kvällsyoga

16 jul - 19:00 - 20:00