Skärgårdstur på havet

Följ med på en båtutflykt i yttersta havsbandet eller gör en fisketur i skärgården. Sommartid lägger M/S Donalda till vid TanumStrands egen brygga. Ta chansen och följ med på en utflykt till Väderöarna och bada på klipporna. Den som vill spana efter sälar och åka på guidad tur i övärlden rekommenderar vi skägårdstur med sälsafari.

Läs mer om båtutflykter i påsk från TanumStrands brygga

Sommarturlista: M/S Donaldas turlista

M/S  Donalda

Året runt avgår turer med M/S Donalda  från TanumStrands egen brygga. Flera storhelger och nästan varje dag under sommarens högsäsong finns möjlighet att göra en tur

Båtturer hittar du också i kalendern Läs mer

M/S  Mira

Om du bokar kräftfiske eller hummerfiskepaket får du följa med en äkta fiskebåt till havs. Du kan också följa med på guidad skärgårdstur.

Hummerfiske

m/s Sara

Sehlins Charter tar med dig på en tur bland kobbar och skär. Turerna avgår från TanumStrands brygga utvalda helger. Se, känn och upplev salta vindar och vårsol till havs!

Båtturer under helger se kalendern Läs mer

Under skaldjurssäsong finns möjlighet att fiska både hummer och kräftor och de flesta storhelger angör M/S Donalda TanumStrands egen turbåtsbrygga och tar er med på utflykt skärgården.

De flesta turerna finns att boka i kalendern, några båtturer ingår också i våra upplevelsepaket. Besöker ni oss som grupp, prata med bokningen så syr vi ihop en tur som passar er.

25 apr

Motionssim

07:00 - 09:00
25 apr

Bastubad och havsdopp

10:00 - 19:00
25 apr

SPA Horisont

10:00 - 19:00