Skärgårdstur på havet

Följ med på en båtutflykt i yttersta havsbandet eller gör en fisketur i skärgården. Sommartid lägger M/S Donalda till vid TanumStrands egen brygga. Ta chansen och följ med på en utflykt till Väderöarna och bada på klipporna. Den som vill spana efter sälar och åka på guidad tur i övärlden rekommenderar vi skägårdstur med sälsafari.

Sommarturlista: M/S Donaldas turlista

M/S  Donalda

Året runt avgår turer med M/S Donalda  från TanumStrands egen brygga. Flera storhelger och nästan varje dag under sommarens högsäsong finns möjlighet att göra en tur på havet.

Båtturer hittar du också i kalendern på vår hemsida

Läs mer

M/S  Mira

Om du bokar hummerfiskepaket får du följa med en äkta fiskebåt, M/S Mira till havs. Det går också bra att boka både hummerfiske och andra turer på egen hand. Läs mer på M/S Mira

Hummerfiskepaket

m/s Sara

Sehlins Charter tar med dig på en tur bland kobbar och skär. Turerna avgår från TanumStrands brygga utvalda dagar i sommar. Se, känn och upplev salta vindar och vårsol till havs!

 

Under skaldjurssäsong finns möjlighet att fiska både hummer och kräftor och de flesta storhelger angör M/S Donalda TanumStrands egen turbåtsbrygga och tar er med på utflykt skärgården.

De flesta turerna finns att boka i kalendern, några båtturer ingår också i våra upplevelsepaket. Besöker ni oss som grupp, prata med bokningen så syr vi ihop en tur som passar er.

Yoga & Meditationshelg med Yogaheart 26-27/3 2022

26 mar - 10:00 - 13:00

Gorilla Fight club (GFC1)

23 apr - 15:00 - 00:00

Träningsweekend: Taudien Training

14 maj - 09:00 - 14:00