BastuYoga & Blissful Floating

Andas ut, sänk axlarna och låt kroppen omfamnas av en behaglig värme. Bastuns värme och mjuka yogapositioner ger dig mental avkoppling och välbefinnande i både kropp och själ. Under utvalda tillfällen erbjuder TanumStrand och yogainstruktören Pia Lund unika yogapass i bastun med utsikt över havet, kobbar och skär. Tillsammans fokuserar vi på att komma ner i varv, mjuka upp kroppen, slappna av och hämta ny energi.

Vi avrundar med en guidad avslappning Blissful Floating på flytande yogamattor i den varma SPApoolen Lagunen. Med hjälp av vattnets mjuka rörelse ges du möjlighet att landa i nuet.

Kom gärna innan yogapasset börjar för att landa, njuta av färsk frukt och en kopp te på SPA Horisont.
Badrock, handduk och tofflor finns att låna på plats.
Nya tillfällen för bastuyoga kommer att annonseras inom kort.
Instruktör: Pia Lund

 

Läs mer

Pia Lund

Pia är utbildad idrottsledare, yoga- och meditationslärare och alternativ terapeut med olika inriktningar. Hon har mer än 15 års erfarenhet av att arbeta med hälsa på individ- och gruppnivå. Pia kom i kontakt med yoga i 2002 och har 500 timmar utbildning genom Yogaskolan. Hennes önskan är att så ett frö av ljus som bringar självkännedom och glädje.  Sommartid hittar ni Pia på supbrädan i skärgården när hon håller supyogaklass eller som guide på en paddeltur. Pia vandrar även den shamanska vägen och hennes shamanska namn är Courage – Dansande krigaren.

Skärgårdssång 16 – 18 augusti

17 aug - 11:00 - 23:00

Skärgårdssång 16 – 18 augusti

18 aug - 11:00 - 13:00

Havsbadsritual

19 aug - 16:30 - 17:30