BastuYoga & Blissful Floating

Andas ut, sänk axlarna och låt kroppen omfamnas av en behaglig värme. Bastuns värme och mjuka yogapositioner ger dig mental avkoppling och välbefinnande i både kropp och själ. Under utvalda tillfällen erbjuder TanumStrand och yogainstruktören Pia Lund unika yogapass i bastun med utsikt över havet, kobbar och skär. Tillsammans fokuserar vi på att komma ner i varv, mjuka upp kroppen, slappna av och hämta ny energi.

Vi avrundar med en guidad avslappning Blissful Floating på flytande yogamattor i den varma SPApoolen Lagunen. Med hjälp av vattnets mjuka rörelse ges du möjlighet att landa i nuet.

Kom gärna innan yogapasset börjar för att landa, njuta av färsk frukt och en kopp te på SPA Horisont.
Badrock, handduk och tofflor finns att låna på plats.
Nästa tillfälle: 9 maj, 19 maj
Pris: 595 kr / person
Instruktör: Pia Lund

Boka din plats

Läs mer

Pia Lund

Pia är utbildad idrottsledare, yoga- och meditationslärare och alternativ terapeut med olika inriktningar. Hon har mer än 15 års erfarenhet av att arbeta med hälsa på individ- och gruppnivå. Pia kom i kontakt med yoga i 2002 och har 500 timmar utbildning genom Yogaskolan. Hennes önskan är att så ett frö av ljus som bringar självkännedom och glädje.  Sommartid hittar ni Pia på supbrädan i skärgården när hon håller supyogaklass eller som guide på en paddeltur. Pia vandrar även den shamanska vägen och hennes shamanska namn är Courage – Dansande krigaren.

25 apr

Motionssim

07:00 - 09:00
25 apr

Bastubad och havsdopp

10:00 - 19:00
25 apr

SPA Horisont

10:00 - 19:00