Barn fiskar krabbor i barnklubben Sea Club på hotellet TanumStrand på Västkusten

Barnklubb

Barnklubb by the sea = Sea Club

SeaClub är TanumStrands egna barnklubb där alla barn kan uppleva busigt lek och stoj med våra matroser och lekfulla aktivitetsteam. Barnklubben ingår i vissa av våra familjepaket och du som daggäst eller gäst med paket utan barnklubb inkluderat kan köpa till en dagsbiljett till äventyren.

Barnklubben är öppen under högsommaren, på vissa lov och även vissa andra utvalda helger. Även när inte barnklubben är öppen finns givetvis mängder av kul aktiviteter för barn att göra. Besök äventyrsbadet Stora Blå, spela äventyrsgolf eller besök vår parkourpark eller någon av våra lekplatser.  Vid havskanten eller bryggan kan vi varmt rekommendera att testa på att fiska krabbor. Vi har också godis och glass till försäljning och barnmenyer i vår restaurang.

 

Miniäventyr

Havet, vinden och inlandsisen har format Fjällbackas skärgård till den perfekta platsen för ett Miniäventyr. Från storslagna vyer från toppen av öarna till roliga smådjur vid strandkanten. Våra vänner på Miniäventyr vill förmedla den glädje och kunskap de besitter till äventyrssugna familjer!

Äventyret utgår ifrån Hamburgssund men vid överenskommelse går det att bli upplockad med båt vid hotellet för att vidare bege sig mot äventyret!

Läs mer och boka Miniäventyr

 

 

Yoga & Meditationshelg med Yogaheart 26-27/3 2022

26 mar - 10:00 - 13:00

Gorilla Fight club (GFC1)

23 apr - 15:00 - 00:00

Träningsweekend: Taudien Training

14 maj - 09:00 - 14:00