Food & Wine

Under vintern är de bohuslänska skaldjuren som bäst och varje veckoslut kan du smaka nykokta kräftor i sjöboden. Du som besöker oss i midvintertider kan njuta av årets julmeny – omsorgsfullt framtagen där färska skaldjur möter kryddiga dofter och söta smaker som för tankarna mot jul.

Midvinter DEAL

Nyår på TanumStrand

Spa & Wellness

Njut av nordiskt SPA på den svenska västkusten. SPA Horisont erbjuder behandlingar, relax och SPAritual. Boka paket med övernattning.
Stora Blå, familjebadet, bjuder på lek och bubbel för alla åldrar.

Familjebad

SPAentré

Konferens

Det är något speciellt med att konferera i Bohuslän. De salta vindarna, det otämjda havet och de storslagna vyerna inbjuder till både nytänkande och inspiration. Från TanumStrand finns gångstigar längs strandlinjen och möjlighet att komma rakt ut på havet med kajak eller båt.

Skärgårdskonferens

Vår bästa tid är nu

Family

Under lov och alla helger kan du boka familjepaket till riktigt bra pris. Jullov och februarilov med både familjeträning och kul aktiviteter. Välj om du vill bo på hotell eller mysig stuga.

Mama Boost 1-2 feb

Midvintermys

Active

Året runt har vi träningsevent på TanumStrand. Flera olika yoga och träningsweekends med proffsiga gästinstruktörer. Välkommen till en energigivande helg vid havet.

Yogafusion – Salt & dance

Taudien träningsweekend 4-5 april

Presentkort

SPA Bohuslän

Erbjudanden