Food & Wine

Vi serverar färska salta skaldjur varje helg. Under veckosluten kan du smaka nykokta kräftor i sjöboden. På fredagskvällar dukar vi upp skaldjur med havets alla läckerheter.

Sommarpaket

Högsommar Family

Spa & Wellness

Njut av nordiskt SPA på den svenska västkusten. SPA Horisont erbjuder avkoppling och ritualer till magisk havsutsikt.  Boka paket med övernattning.
Stora Blå, familjebadet, är öppet för alla åldrar.
Familjebad och SPA är öppet som vanligt med begränsat antal personer åt gången.

SPAentré

SPA & Bad

Inomhusbad för alla ådrar. Vattenrutschbana, bubbelpool och 25-metersbassäng. Det finns också en grund pool för de minsta.

Active

Året runt har vi träningsevent på TanumStrand. Flera olika yoga och träningsweekends med proffsiga gästinstruktörer. Välkommen till en energigivande helg vid havet.

Golfpaket

Sommarträning

Konferens

Det är något speciellt med att konferera i Bohuslän. De salta vindarna, det otämjda havet och de storslagna vyerna inbjuder till både nytänkande och inspiration. Från TanumStrand finns gångstigar längs strandlinjen och möjlighet att komma rakt ut på havet med kajak eller båt.

Kickoff

Kampanj

Family

Sommaren närmar sig och vi har förmånliga paket  som passar bra för dig som reser som familj. Familjebadet Stora Blå är öppet som vanligt – och Seaclub lockar med äventyr för alla små.

Stuga i Bohuslän

Högsommar Family

Jobba hos oss

Tennis

Skattjakt