English Norsk Svenska
Boka biljetter
Tel +46 (0)525 190 00

Erbjudanden

Enkelrumstillägg tillkommer i samtliga angivna paketpriser.

dubbelrum2.jpg

Sommarerbjudande Hotell

Mitt i härlig sommarvärme och högsäsong frestar vi med ett kampanjerbjudande på dubbelrum. Bo alldeles vid havet och njut av hela TanumStrands sommarparadis med restauranger, levande musik, lek & äventyr och inte minst härliga bad både inom- och utomhus. Frukost till havsutsikt ingår!

Erbjudandet gäller:
Dubbelrum för två på hotellet inkl frukostbuffé
.
Endast 27/7 - 1/8.
Skynda att fynda, det är först till kvarn som gäller!

Från 1495 kr per dubbelrum och natt.

BOKA
eller kontakta oss för bokning och mer detaljer!
bokning@tanumstrand.se
Tel 0525-190 00
läs mer


stuga3.jpg

Sommarerbjudande stuga

Mitt i härlig sommarvärme och högsäsong frestar vi med ett kampanjerbjudande på övernattning i våra stugor. Boka en havsnära stuga för fyra och njut av hela TanumStrands sommarparadis med restauranger, levande musik, lek & äventyr och inte minst härliga bad både inom- och utomhus.


Erbjudandet gäller stuga i självhushåll och
endast 27/7 - 1/8. Skynda att fynda, det är först till kvarn som gäller!

Från 1495 kr per stuga och natt (självhushåll)

BOKA
eller kontakta oss för bokning och mer detaljer!
bokning@tanumstrand.se
Tel 0525-190 00


läs mer


sommarpaket2.jpg

Sommarpaket Hotell

Bo på hotell vid havet. Just nu kan vi erbjuda vårt sommarpaket till kampanjpris. Antal platser är begränsade och erbjudandet gäller utvalda veckor. Passa på!

Vuxen från 645 kr per natt

Barn 200 kr per natt


Gäller boende 2 eller 3 nätterläs mer


stuga.jpg

Stuga vid havet

Ett perfekt semesteralternativ för familjen! Bo granne med havet och ha tillgång till hela TanumStrands sommarparadis med restauranger, levande musik, lek & äventyr och inte minst härliga bad både inom- och utomhus. Ni bor i mysig stuga med 4 eller 6 bäddar, kök, dusch och toalett. Välj mellan norra och södra byn!

Från 975 kr per stuga och natt (självhushåll)
Vecka 28-31 hyr vi ut boende minst 3 nätter.


läs mer


familjepaket.jpg

Familjepaket hotell

Bo två eller tre nätter på hotell till förmånligt familjepris och njut av TanumStrands sommarparadis. I vårt prisvänliga familjepaket ingår sommarmeny i restaurangen på ankomstdagen och varje morgon serveras en riklig frukostbuffé innan dagens badäventyr tar vid.


läs mer


skaldjur.jpg

Skaldjursweekend

Fr o m september har vi skaldjursfest varje fredag. Då dukar vi upp vår omtalade buffé med kräftor, räkor, ostron, musslor, krabba och mycket annat gott. Med havet som närmsta granne har vi tillgång till färskaste råvaror på nära håll.
I paketet ingår skaldjursbuffé, havsnära hotellogi och en härlig fukost. Kombinera helgen med våra nöjesarrangemang, koppla av i poolen eller bara njut av lediga dagar i skärgården när höstfärgerna är som vackrast. Stanna en eller två nätter.
Pris från 1.145 kr per person och natt

läs mer


Golfpaket på TanumStrand, strax söder om Grebbestad i Bohuslän. Västkustens pärla precis vid havskanten.

Havsnära golfpaket

Kombinera dina golfdagar med havsnära logi och sköna stunder på bryggan. Nära TanumStrand finns flera spännande golfbanor av olika karaktär, välj mellan park-, seaside- eller kuperade inlandsbanor. Hos oss kan ni runda av golfdagen med en stund i den sköna poolen eller ta en bastu innan middagen serveras och underhållningen drar igång.

Golfpaket från 1445 kr per person och natt
läs mer