English Norsk Svenska
Boka biljetter
Tel +46 (0)525 190 00

Bo på hotell vid havet till weekendpris

Bo på hotell eller i stuga vid havet till riktigt bra pris! Året runt erbjuder vi en mängd olika helg- och loverbjudanden. Läs mer här om våra förmånliga paket!

Skaldjursfest till våryra priser

Fredag den 22 maj firar vi med skaldjursfest till våryra priser. Då har du möjlighet att njuta av vår omtalade skaldjursbuffé med pinfärska delikatesser, havsnära logi och avkopplande livemusik.
Nu till festpris från 995 kr pp och natt.

FESTPRIS - Boka online
> Skaldjursfest med en övernattning från 995 kr pp
OBS! Gäller 22/5 och endast nybokningar.

Vi dukar upp vår generösa buffé med kräftor, räkor, musslor, krabba och mycket annat gott. Med havet som närmsta granne har vi tillgång till färskaste råvaror.
 Kvällen rundar vi av med levande musik. I paketet ingår havsnära hotellogi och en härlig frukost. Passa också på att relaxa i poolen eller bara njut av lediga dagar i skärgården.


läs mer


Bo 2 nätter betala för 1 natt

Bo 2 nätter i stuga till priset av 1 natt.

Ta med kompisarna på skärgårdsdagar eller gör en lillsemester med familjen. Ni bor vid havet mitt i Bohusläns vackraste skärgård granne med restaurang och stor badanläggning, gym och massage. I närheten finns både spännande utflyktsmål och stort aktivitetsutbud. Vitlycke museum, dykcenter, kajak, golf, vandring mm.

ERBJUDANDE GÄLLER:
Alla dagar t.o.m 3 juni

Stuga med självhushåll för 2 - 6 pers
För boende minst 2 nätter
Ordinarie pris 1100 kr per stuga och natt
Nu från 550 kr per stuga och natt

2 FÖR 1 NATT > Boka online
Om du vill boka fler nätter maila eller ring oss för detaljer
bokning@tanumstrand.se

Tel +46 525-190 00
OBS! Erbjudandet gäller endast nybokningar.


Kräftfiskepaket

I maj månad kan du boka vårt kräftfiskepaket och tillsammans med en erfaren Fjällbackafiskare ta hem dagens fångst. Naturligtvis festar vi också till det med skaldjur på menyn på kvällen. Havsnära logi, god meny, livemusik på kvällen och relax med poolbad för den som vill. Kom fredag eller lördag och stanna en eller två nätter.

KRÄFTFISKEPAKET - boka online
> en övernattning från 2.284 kr pp
> två övernattningar från 3.284 kr pp

>Vi tar kontakt med dig

Maila oss på
bokning@tanumstrand.se
Tel +46 525-190 00

Följ med ut på havet och fiska havskräftor. Passa på - endast i maj!
läs mer


Nöjespaket

Boka vårt nöjespaket och släpp loss på dansgolvet till någon av dina favoritartister. Populära dansband och välkända artister står på scen utvalda fredagar och lördagar och i paketet ingår entré till dessa evenemang. Njut dessutom av läcker middagsbuffé och härlig hotellogi alldeles vid havet.
Från 1.395 kr per vuxen och natt
OBS! Du som vill komma på andra evenemang som arrangeras i TanumStrand eventcenter bokar istället showpaket för resp. evenemang.
Läs mer om detta i Nöjeskalendern

Boka online
>Boka nöjespaket

>Vi tar kontakt med dig

Ringa/maila oss på
Tel +46 525-190 00
bokning@tanumstrand.se


läs mer


Skaldjur & Nöje

Ett maxat erbjudande för dig som både gillar havets läckerheter på menyn och dansmusik. Du kommer på fredag och börjar helgen med vår omtalade skaldjursbuffé. Ett dignande bord med kräftor, räkor, musslor och krabba som samsas med mustiga tillbehör. Kvällen rundar vi av med levande musik.
På lördagen serveras en härlig middagsbuffé innan dansen tar vid. I vår restaurang har vi livemusik och ofta dansband på scen. Kolla in kommande program i nöjeskalendern och välj din favorithelg!
Skaldjur&Nöje finns att boka 23 jan - 30 maj.
Pris från 2.295 kr per person

OBS! Du som vill komma på Kalle Moraeus, Shirley Clamp, Åttiotalsfest, Rockabilly och andra evenemang som arrangeras i TanumStrand eventcenter bokar istället showpaket för resp. evenemang.
Läs mer om detta i Nöjeskalendern

Boka online
>Boka Skaldjur&Nöje

>Bokningsförfrågan för Skaldjur&Nöje
>Vi tar kontakt med dig

Ring/maila oss på
Tel +46 525-190 00
bokning@tanumstrand.seläs mer


Skaldjursweekend

23 jan - 30 maj har vi skaldjursfest varje fredag. Då dukar vi upp vår generösa buffé med kräftor, räkor, musslor, krabba och mycket annat gott. Med havet som närmsta granne har vi tillgång till färskaste råvaror.
 Kvällen rundar vi av med levande musik. I paketet ingår skaldjursbuffé, havsnära hotellogi och en härlig frukost. Passa också på att relaxa i poolen eller bara njut av lediga dagar i skärgården.
Pris från 1.395 kr per person och natt

>Boka online
>Bokningsförfrågan

>Vi tar kontakt med dig

Ring/maila oss på
Tel +46 525-190 00
bokning@tanumstrand.se

läs mer


Vårweekend med familjen

28 feb - 30 maj kan du fira helgen hos oss till weekendpris. Bo på hotell med familjen och njut av sköna dagar tillsammans på västkusten. Bada i poolen, relaxa och ha kul med kidsen eller varför inte packa ryggsäcken för en utflykt. Salta havsvindar är härligt och klipporna vid havet är skoj att klättra upp på. I våra weekendpaket ingår entré till vår badanläggning för hela familjen och middagsbuffé (alternativt skaldjursbuffé) med dessert. Välj själv om du vill stanna en eller två nätter.

Weekendpaket för familjen
från 1.195 kr per vuxen o natt
Barn 350 kr per barn/natt

Boka online
>Vårweekend en övernattning
>Vårweekend två övernattningar

>Bokningsförfrågan
>Vi tar kontakt med dig

Ring/maila oss på
Tel +46 525-190 00
bokning@tanumstrand.seläs mer


Sköna Helg

TanumStrand är en plats att må bra på. Kom på fredag eller lördag och njut av vackra promenadslingor längs havet. Inomhus har vi gym, bastu och en badanläggning med 25-meters pool och bubbelbad. Njut av hotellogi, livemusik på kvällen, god meny och en underbar massage! Paketet kan bokas hela våren t.o.m. 14 juni.

SKÖNA HELG - Boka online
>En övernattning från 1.390 kr pp
>Två övernattningar från 2.190 kr pp

Ring/maila oss på
Tel +46 525-190 00
bokning@tanumstrand.se
läs mer


Kajakpaket

Att paddla är ett rofyllt sätt att närma sig naturen. Med havskajaken glider du stilla genom vattnet och får en nära upplevelse av havet, fåglar och skär. Vi erbjuder ett paket med prova-på-paddling som leds av erfarna kajakinstruktörer från Skärgårdsidyllen. De tar med er med på en premiärtur rakt ut i den fantastiska skärgården. Du bor på TanumStrand med havsnära logi och kan njuta av god middag, stor frukostbuffé, livemusik på helgen och avkopplande poolbad. Paketet bokas valfria dagar 15 april - 14 juni.

KAJAKPAKET - boka online
> en övernattning från 1.595 kr pp
> två övernattningar från 2.645 kr pp

>Vi tar kontakt med dig

Maila oss på
bokning@tanumstrand.se
Tel +46 525-190 00

läs mer


Havsnära golfpaket

Kombinera dina golfdagar med havsnära logi och sköna stunder på bryggan. Nära TanumStrand finns flera spännande golfbanor av olika karaktär, välj mellan park-, seaside- eller kuperade inlandsbanor. Hos oss kan ni runda av golfdagen med en stund i den sköna poolen eller ta en bastu innan middagen serveras.

Golfpaket från 1245 kr per person och natt

> Boka online
> Bokningsförfrågan
> Jag vill bli kontaktad

Du kan också ringa/maila oss på
Tel +46 525-190 00
bokning@tanumstrand.se

läs mer


Hummerfiskepaket

En av höstens stora höjdpunkter på TanumStrand är när vi får njuta av den läckraste av alla våra skaldjur. Från 26 sept - 8 nov kan du boka vårt hummerpaket och själv vara med om att fiska upp havets guld. Naturligtvis festar vi också till det med hummer på menyn på kvällen. Härlig hotellogi nära havet. Kom fredag eller lördag och stanna en eller två nätter.
Pris från 2.361 kr /vuxen
Pris från 925 kr /barn

>Boka 1 natt online
>Boka 2 nätter online

>Bokningsförfrågan
>Vi kontaktar dig

Tel +46 525-190 00
bokning@tanumstrand.se
läs mer


GP läsvärdet - Nytta & Nöje

Skärgårdsweekend

Ett lyxigt helgerbjudande där ni bor i några av våra finaste hotellrum med balkong eller utsikt över havet. Vid ankomst överraskar vi med ostbricka och vin på rummet. Vill ni uppleva de vackra omgivningarna eller relaxa i poolen innan middagen så finns alla möjligheter. På fredagskvällar frestar vi med vår dignande skaldjursbuffé och levande musik. Väljer ni istället ankomst lördag eller att stanna 2 nätter, så dukar vi upp vår läckra middagsbuffé och det blir senare på kvällen livemusik ofta med dans.

Läsvärdets erbjudande:
En natt fr 995 kr pp (ord pris fr 1.420 kr)
Två nätter fr 1.590 kr pp (ord pris fr 2.270 kr)
Erbjudandet gäller 23 jan - 31 maj

BOKA
Maila eller ring oss!
bokning@tanumstrand.se
Tel +46 525-190 00
läs mer


Showpaket - Diggiloo

TanumStrand utomhusscen
Lördag 6 juni

Sveriges största sommarturné har premiär på TanumStrand

SHOWPAKET
I paketet "DIGGILOO" ingår:
Grillbuffé i restaurangen på hotellet
Diggiloo
Havsnära logi i dubbelrum
Stor frukostbuffé

Boka online
>Showbiljett och grillbuffé
Boka nu, endast 795 kr
>SHOWPAKET
med buffé och övernattning från 1.670 kr pp

Du kan också maila eller ringa
bokning@tanumstrand.se +46 525 190 00


Showpaket - Rolandz

Lördag 29 augusti gästar ROLANDZ åter igen TanumStrand. En garanterad succé med Robert Gustavsson i spetsen.
läs mer


Midsommarpaket

Fira midsommar vid havet med jordgubbstårta och dans runt stången och en härligt somrig buffé. På midsommarafton ordnar vi sommarlekar för barnen och den 20 juni kan den som vill följa med en fiskebåt på utflykt i skärgården. Midsommarpaket med hotellogi, midsommarfirande och middag bokas med ankomst 19 juni.

Boka online
>Midsommarpaket 19 - 21 juni
>Midsommarpaket 19 - 20 juni

>Vi tar kontakt med dig
Ring/maila oss på
Tel +46 525-190 00
bokning@tanumstrand.se
läs mer


Försommarpaket

Bo på hotell till försommarpris och njut av sommarlovets första dagar tillsammans. Stor badanläggning med sköna poolbad. Strand, klippor och brygga alldeles utanför hotellet. Hos oss finns en mängd roliga aktiviteter att boka till. Här kan du hyra cykel eller motorbåt och lära dig att dyka på ett riktigt dykcenter, spela äventyrsgolf eller meta krabba på bryggan i försommarsol. I försommarpaket ingår middag på ankomstdag och du väljer själv om ni vill stanna två eller tre nätter. Vi har fina hotellrum anpassade för familjen där alla kan bo nära varandra.

FÖRSOMMARPAKET GÄLLER:
Vardagar Vecka 23, vecka 24 och vecka 25
Gäller ankomst sön-, mån-, tis- eller onsdag
Vuxen från 560 kr per person och natt
Barn 200 kr per natt


Boka online
>Boka försommarpaket 2 nätter
>Boka försommarpaket 3 nätter
>Boka försommarpaket 4 nätter

>Vi tar kontakt med dig
Ring/maila oss på
Tel +46 525-190 00
bokning@tanumstrand.se
läs mer


Stuga i sommar

Ett perfekt alternativ för familjen! Hela sommaren har du möjlighet att boka våra mysiga stugor. Ni bor för er själva mitt i Bohusläns vackraste skärgård nära sandstrand, bryggor och båtliv. Som stuggäst har du alla möjligheter att ta del av både den goda maten, livemusik och boka till aktiviteter för barnen. 
 Du som bokar "Stuga i sommar" bor 3 eller fler nätter med ankomst valfri dag 7 juni - 2 aug.

Boka online
>Boka Stuga i sommar 3 nätter
>Boka Stuga i sommar 4 nätter
>Boka Stuga i sommar 5 nätter
>Boka Stuga i sommar 6 nätter
>Boka Stuga i sommar 7 nätter


>Vi tar kontakt med dig
Ring/maila oss på
Tel +46 525-190 00
bokning@tanumstrand.se
läs mer


Sommarpaket familj

Bo på hotell till familjepris och fira semestern på sommarparadiset TanumStrand. Äventyrsland med hopp och studs och lekrum för alla barn. Sköna poolbad både inom- och utomhus, sandstrand, klippor och brygga alldeles vid hotellet. På sommaren kan du boka till massa kul! Följ med på båtutflykt, spela äventyrsgolf, eller hyr en elcykel. Här finns också ett riktigt dykcenter, kurbehandlingar, utomhusgympa och mycket annat.


Sommarpaket kan bokas 21 juni - 2aug
Stanna två nätter eller fler


Boka online
>Boka sommarpaket 2 nätter
>Boka sommarpaket 3 nätter

>Vi tar kontakt med dig
Ring/maila oss på
Tel +46 525-190 00
bokning@tanumstrand.se
läs mer


Hotell i sommar

Boka ditt semesterboende på TanumStrand. Havsnära hotellrum med utsikt över havet, ofta med egen balkong. Du kan också bo mot gården med egen uteplats. För dig som vill lyxa till det ordentligt rekommenderar vi våra rymliga lyxiga sviter. Som hotellgäst har du alla möjligheter att ta del av sommarparadiset TanumStrand med god mat, dryck, livemusik, bad, massage och havsnära aktiviteter.

Boka online
>Rum och frukost

>Vi tar kontakt med dig
Ring/maila oss på
Tel +46 525-190 00
bokning@tanumstrand.se
läs mer


Vardagslyx

Fr o m 11 januari kan du boka vårt prisvärda paket Vardagslyx. Unna dig några sköna dagar med frisk luft och strandpromenader mitt i världens vackraste skärgård. Havsnära logi, god meny, gym, relax, poolbad och mysiga utflykter. På nära håll finns både kul shopping, pittoreska fiskesamhällen och oslagbart vackra naturreservat. I paketet Vardagslyx ingår 3-rättermiddag varje boendekväll, logi och härlig frukost. Ankomst sön, mån, tis, ons, eller tors. Boka med 1-5 övernattningar.

Vardagslyx
från 1.195 kr per vuxen o natt
Barn 350 kr per barn/natt

Boka online
>Boka Vardagslyx


>Bokningsförfrågan Vardagslyx
>Vi tar kontakt med digRinga/maila oss på
Tel +46 525-190 00
bokning@tanumstrand.se

läs mer

</