English Norsk Svenska
Boka biljetter
Tel +46 (0)525 190 00

Erbjudanden

Enkelrumstillägg tillkommer i samtliga angivna paketpriser.

sensommarpaket.jpg

Sensommarpaket

Den 3 aug - 21 aug kan du bo på hotell till sensommarpris. I paketet ingår en härlig trerättersmeny på ankomstdagen och stor frukostbuffé varje morgon. Du bor alldeles vid havet och har hela skärgården utanför dörren. Ta chansen, förläng sommaren och njut av ljumma bad och härliga augustikvällar på TanumStrand.

Sensommarpaket 3 aug - 21 aug
Vuxen från 645 kr natt
Barn från 200 kr per natt
Gäller boende 2 eller 3 nätter
med ankomst söndag - tisdag

BOKA
eller kontakta oss för bokning och mer detaljer!
bokning@tanumstrand.se
Tel 0525-190 00


läs mer


familjepaket.jpg

Familjepaket hotell

Bo två eller tre nätter på hotell till förmånligt familjepris och njut av TanumStrands sommarparadis. I vårt prisvänliga familjepaket ingår sommarmeny i restaurangen på ankomstdagen och varje morgon serveras en riklig frukostbuffé innan dagens badäventyr tar vid.


läs mer


stuga.jpg

Stuga vid havet

Ett perfekt semesteralternativ för familjen! Bo granne med havet och ha tillgång till hela TanumStrands sommarparadis med restauranger, levande musik, lek & äventyr och inte minst härliga bad både inom- och utomhus. Ni bor i mysig stuga med 4 eller 6 bäddar, kök, dusch och toalett. Välj mellan norra och södra byn!

Från 975 kr per stuga och natt (självhushåll)
Vecka 28-31 hyr vi ut boende minst 3 nätter.


läs mer


sommarpaket2.jpg

Sommarpaket Hotell

Bo på hotell vid havet. Just nu kan vi erbjuda vårt sommarpaket till kampanjpris. Antal platser är begränsade och erbjudandet gäller utvalda veckor. Passa på!

Vuxen från 645 kr per natt

Barn 200 kr per natt


Gäller boende 2 eller 3 nätterläs mer


skaldjur.jpg

Skaldjursweekend

Fr o m 5 september har vi skaldjursfest varje fredag. Då dukar vi upp vår omtalade buffé med kräftor, räkor, musslor, krabba och mycket annat gott. Med havet som närmsta granne har vi tillgång till färskaste råvaror.
I paketet ingår skaldjursbuffé, havsnära hotellogi och en härlig frukost. Kombinera helgen med våra nöjesarrangemang, koppla av i poolen eller bara njut av lediga dagar i skärgården när höstfärgerna är som vackrast. Stanna en eller två nätter.
Pris från 1.145 kr per person och natt

läs mer


Golfpaket på TanumStrand, strax söder om Grebbestad i Bohuslän. Västkustens pärla precis vid havskanten.

Havsnära golfpaket

Kombinera dina golfdagar med havsnära logi och sköna stunder på bryggan. Nära TanumStrand finns flera spännande golfbanor av olika karaktär, välj mellan park-, seaside- eller kuperade inlandsbanor. Hos oss kan ni runda av golfdagen med en stund i den sköna poolen eller ta en bastu innan middagen serveras och underhållningen drar igång.

Golfpaket från 1445 kr per person och natt
läs mer


weekend2.jpg

Weekendpaket

Fr.o.m. 15 augusti kan du fira helgen hos oss med specialkomponerad meny på ankomstdagen, havsnära hotellogi och stor frukostbuffé. Kombinera helgen med våra nöjesarrangemang, koppla av i poolen eller bara njut av lediga dagar i sensommarsol på bryggan. Kom fredag eller lördag och stanna en eller två nätter.

Från 1.145 kr per vuxen och natt
läs mer


Hummefiskepaket på TanumStrand, strax söder om Grebbestad i Bohuslän. Västkustens pärla precis vid havskanten.

Hummerfiskepaket

Hummerfiskepaket
En av höstens stora höjdpunkter på TanumStrand är när vi får njuta av den läckraste av alla våra skaldjur. Från 26 sept- 2 nov kan du boka vårt hummerpaket och själv vara med om att fiska upp havets guld. Naturligtvis festar vi också till det med hummer på menyn på kvällen. Härlig hotellogi nära havet. Kom fr