SPA Horisont

På TanumStrand finns ett stort och fräscht SPA med pooler, bastubad och relaxytor till magisk utsikt över hav och skärgård. Något för alla vuxna som söker avkopplande stunder.
OBS! Just nu är jacuzzin utomhus på SPA Horisont ur funktion, vi beklagar detta, och återkommer så snart felet är åtgärdat.

Stora Blå
I familjebadet Stora Blå finns simbassäng, rutschkana och bubbelpool. Till Stora Blå välkomnar vi badgäster i alla åldrar.

Under hösten kommer underhållsarbete genomföras av olika sektioner i familjebadet, detta innebär begränsad tillgänglighet av familjebadets olika pooler och ytor. Den 9, 10 och 11 december är Stora Blå helt stängt. För detaljerad information kontakta receptionen.

SPAentré

SPA Horisont med hänförande utsikt över hav och skärgård.  Här kan du läsa mer om vilka öppettider och priser som gäller, och hur du bokar in ditt SPAbesök.

Behandlingar

För dig som vill njuta lite extra eller unna dig en riktigt djup avstressande stund på egen hand.

Familjebad

Inomhusbad för alla ådrar. Vattenrutschbana, bubbelpool och 25-metersbassäng. Det finns också en grund pool för de minsta. Poolen Lilla Blå finns till för dig vill bada utomhus på sommaren!