TanumStrand Family

Träna, lek och mys tillsammans –  Varje helg året runt välkomnar vi stora och små gäster för en kul helg vid havet med SeaClubaktiviteter, inomhusbad och Parkour. Hotellogi och middagar ingår i priset!

Följ med på Skattjakt och leta efter den försvunna skattkistan och gå på träningspass utformat för barn och föräldrar tillsammans. Det blir också tid för stunder i familjebadet Stora Blå, här finns stor bassäng, rutschkana och bubbelpool.
Och vill mamma eller pappa ha en egen stund för träning, SPA eller behandling så finns alla möjligheter. På SPA Horisont är det 15 årsgräns och här kan trötta föräldrar koppla av för en stunds relax eller få en massagebehandling. Några av helgens träningspass är också avsedda för vuxna.

Family 1 natt Family 2 nätter

 

PRISER
 • Gäller fre – sön året runt, under lov och de flesta storhelger.
 • Paket en natt pris vuxen från 1.345 kr/pers
 • Paket en natt barn 395 kr/pers
 • Paket två nätter pris vuxen från 2.295 kr/pers
 • Paket två nätter barn 790 kr/pers
Detta ingår i TanumStrand Family 
 • Havsnära hotellogi med frukost
 • Fredagar Skaldjursbuffé kl 18,  Barnmeny för de minsta!
 • Lördagar Tvårätters middag kl 18,  Barnmeny för de minsta!
 • Entré till familjebadet Stora Blå
 • Seaclubaktiviteter för barn och familj
 • Fritt tillträde till all träning

För dig över 15 år boka till:
Dagspa med entré till SPA Horisont:
helgpris 345 kr/person

Boka till Banya lördag kl 16 -18
200 kr/familj

SPA och Banya bokas via bokning@tanumstrand.se

Stora Blå

Till Stora Blå välkomnar vi alla åldrar. Familjebadet ligger på hotellets bottenplan och här finns en 25 meters bassäng, rutschkana och bubbelpool. För de riktigt små finns även en liten pool med mycket grunt vatten. Plaska och lek hur mycket du vill, gratis entré för er som bokat detta paket.

12 juni – 20 aug
Öppet alla dagar kl 09:00 – 14:00
kl 15:00 – 20:00
 21 aug – 20 dec
Mån – Lör kl 10:00 – 20:00
Söndag kl 10:00 – 18:00
Parkour

Klättra, spring och hoppa från ett hinder till ett annat! Häng på och lär dig mer! Här kan du testa och kolla in de smartaste tricken tillsammans med The Federals, killar från Tanum som vet hur Parkour går till. På plats finns två tränare som är redo att göra allt för att du ska ha kul och lära dig mer!

Kolla in kalendern för tider!  Sommaren enligt SeaClubprogram,  i höst varje lördag igen,

TanumStrands Skattjakt

Vi samlas vid receptionen för att tillsammans ge oss ut på en vild skattjakt med SeaClub. Det blir kluriga svängar, häftiga klippor och galna upptåg. Allt detta under jakten på den stora skatten. Kul utomhusaktivitet för alla barn och föräldrar!

Tillsammans med SeaClub aktivitetsteam ger vi oss av på en spännande skattjakt!

Kolla in kalendern för tider!  Sommaren enligt SeaClubprogram,  i höst varje lördag igen,

Mission by the sea

På uppdrag med familjen! Med hjälp av läsplattor så löser vi kluriga uppdrag utomhus. Vi tävlar mot varandra eller mot andra familjer. En kul uppdragsjakt som finns att boka i receptionen. Denna aktivietet passar bra att göra på egen hand tillsammans med barn.

Kolla in kalendern för tider!  Sommaren enligt SeaClubprogram,  i höst nya tider!

På hotellet

Ni som bokar detta paket har fri entré till familjebadet och de flesta SeaClubaktiviteter. På hotellet finns också barnvänliga rum och utomhus en lekplats med populär hoppkudde. Hotellet ligger vid sandstrand, klippor och brygga. Vill ni bada bastu i tältet på bryggan, den sibiriska Banyan och ta ett riktigt havsdopp efteråt? Lördagar kl 16 eldar vi kaminen. Boka i receptionen.

Utflykter på nära håll

Varför inte packa ryggsäcken för en utflykt? Klipporna vid havet bjuder på fantastisk utsikt året runt. Bara en liten biltur bort finns spännande platser att besöka. Vitlycke museum med bronsåldersgård, spännande hällristningar och en familjeanpassad utställning ligger 10 minuter bilresa bort.  Nära Havstenssund, bara några kilometer bort ligger vackra Tjurpannan, ett storslaget naturreservat med fri horisont mot det öppna havet i väster. Nordens Ark är en annorlunda djurpark väl värt ett besök och Havets hus i Lysekil visar den fantastiska världen under havsytan. Ta också en tur till pittoreska Fjällbacka och klättra upp på Vetteberget vid Kungsklyftan. Här spelade man in Ronja Rövardotter och utsikten är magisk – man ser hela skärgården!

Du kan också ringa eller maila oss

Tel: +46 525-190 00
Mail: bokning@tanumstrand.se

18 Okt

Vattengympa

17:30 - 18:00
18 Okt

Vattengympa

18:15 - 18:45