Skärgårdspaket med show - 22 april

Med stolthet välkomnar vi två av Sveriges mest rutinerade underhållare till TanumStrand lördag den 22 april – Robert Wells och Lennie Norman!

Du som bokar detta showpaket kombinerar din skärgårdsweekend med trerätters showmeny och helt nyskrivna “Old Time Entertainment” show ” STAND UP – SIT DOWN” – Robert Wells vs Lennie Norman”. Havsnära hotellogi och frukost till havsutsikt ingår!

Kom redan på fredag och njut av skaldjursafton och Lounge club! Det finns också möjlighet att göra ett besök på SPA Horisont någon av dagarna eller unna dig en ljuvlig SPA-behandling!

PRISER
  • Showpaket 22- 23 april inkl trerätters showmeny, show, logi i dubbelrum och frukost
    från 1.695 kr/ pers
Detta ingår i Showpaket 1 natt

Ankomst lördag 22 april

  • Trerätters showmeny i Skagerrak
  • Havsnära hotellogi i dubbelrum
  • Stor frukostbuffé
  • Gratis entré till träning, gym och familjebadet Stora Blå

För er som vill lyxa till det boka till:
Dagspa med entré till SPA Horisont:
sön – tors 245kr/person
fre – lör 345 kr/person

 

Boka showpaket

–  Jag och Lennie har jobbat tillsammans till och från under många år. Han är bl.a. en av mina favoritkomiker under åren med Rhapsody In Rock. I höstas när vi jobbade tillsammans kände vi bägge att vi brinner lika mycket för old time humor som för svängig musik. Detta i kombination med Lennie´s osvikliga tajming känns fantastiskt att få framföra tillsammans på Tanumstrand. Äntligen slog vi slag i saken och det kommer att svänga rejält och bjudas på humor och skratt, säger Robert Wells.

En av vårt lands mest rutinerade underhållare Robert Wells och humorlegendaren Lennie Norman har under många år jobbat tillsammans i olika konstellationer. Nu möts ”King Of Comedy” och ” King Of Piano” för första gången i deras helt nyskrivna “Old Time Entertainment” show ” STAND UP – SIT DOWN” – Robert Wells vs Lennie Norman”. På scen har de med sig ”The Vocalettes”, tre oerhört välsjungande damer, samt Robert Wells Trio. Det kommer att bjudas på en oförglömlig show med mycket humor, anekdoter och 100 % Jazz Boogie & Swing.

Endast showbiljett

 

För er som vill se mer av vackra Bohuslän rekommenderar vi: 

Ta en promenad och njut av den härliga havsluften och vackra utsikten över havet. Strandpromenaden är förtjusande och Grebbestads genuina fiskehamn ligger endast 20 min bort. Klipporna vid havet bjuder på fantastisk utsikt året runt. Bara en liten biltur bort finns spännande platser att besöka. Endast 10 min med bilen norrut ligger vackra Tjurpannan, ett storslaget naturreservat med fri horisont mot det öppna havet i väster. Besök gärna Tanum hällristningar , en av Bohusläns stoltheter. Några kilometer söder om TanumStrand hittar ni Läckbergs Fjällbacka och varje lördag kl 14 har ni möjlighet att följa med på ”Mordvandring” i författarens fotspår (Förbokas på telefon 0730 206278).
Nordens Ark är en annorlunda djurpark väl värt ett besök och Havets hus i Lysekil visar den fantastiska världen under havsytan.

Se vår kalender för aktiviteter som du kan boka till!