Påsklov Family

Påsklov vid havet med lek, träning, bad och musik!
Påsklov på TanumStrand med ett fullspäckat påsklovsprogram för barn, tonåringar och vuxna. Bad i Stora Blå, en 45 meter lång uppblåsbar hinderbana i ActionZone, cirkusskola med Circus Titan på skärtorsdag och chans att prova på att spela Ukulele onsdag den 12 april. Alla aktiviteter ingår om du bokar Påsklov Family.

Och för den förälder som vill passa på att unna sig egen-tid med träning, vattengympa eller SPA när barnen är sysselsatta har möjlighet till det.

Påsklov Family är ett mycket prisvärt familjepaket med hotellboende för er som besöker oss på påsklovets vardagar. I paketpriset ingår middag på ankomstdag och frukost alla dagar. Hotellrummen är anpassade för familjen där alla kan bo nära varandra, och ni väljer själva om ni vill stanna två eller fler nätter.

Boka 2 nätter

Boka 3 nätter

OBS! Att de flesta familjeaktiviteterna är förlagda till 10 – 17 april

PRISER
 • Bokningsbart 10 – 13 april & 17- 21 april
 • Pris vuxen från 645 per person och natt
 • Pris barn 245 kr per natt
 • Paketpriset gäller för två eller fler nätter
Detta ingår i Påsklov Family
 • Havsnära hotellogi med frukost
 • Tvårätters middag alternativt middagsbuffé på ankomstdagen
 • Entré till badanläggning Stora Blå
 • Seaclub-aktiviteter, Circusskola, Ukelele-skola mm
 • Entré till Actionzone
 • Fritt tillträde till all träning
  OBS! Vi reserverar oss för ändringar och tidsjusteringar  i programmet.
påsklovsprogram
Cirkusskola med CIRCUS TITAN

Cirkusskola – Skärtorsdag kl 14 – 16
Cirkusskola – 
Långfredag kl 10 – 12

Träna på cirkuskonster med CIRCUS TITAN. Alla kan göra massor av spännande saker med kroppen och i påsk har du möjlighet att prova och lära dig tricken! Akrobatik, cykla på enhjuling, jonglera och mycket annat!  Det finns 50 platser i cirkusskolan , så det är viktigt att du föranmäler dig, helst innan ankomst. Du kan vara med en eller två tillfällen, och cirkusskolan passar alla som fyllt minst 6 år.
Läs mer om CIRCUS TITAN

Boka Cirkusskola

 

ActionZone med 45 meter hinderbanor

I Skagerrak, TanumStrands eventhall, kommer det att finnas 45 meter uppblåsbar hinderbana för stora som små. Hoppborg för de minsta, Slack-line, pingisbord, fotbollspel, Indoboard, med mera. Här kör vi även Nattduellen – en lekfull reflextävling för alla åldrar

Kattegatt På andra våningen finns TanumStrands egna funktionsgym och träningssal för de vuxna (separata öppettider).

 

Öppet dagligen 10 – 17 april kl 11-17

Foto: Ola Dyrhill

KidsCup i minigolf

Måndag 10 april kl 14
Långfredag 14 april kl 11

Ta med dig morsan, brorsan, farmor och kusinen så kör vi en kul cup på årets första runda – 8 spännande banor väntar på er! Påsklovskul med SeaClub.

Stora Blå

Stora Blå, familjebadet välkomnar alla åldrar. Badet ligger på hotellets bottenplan och här finns en 25 meters bassäng, rutschbana, jacuzzi och en  utomhuspool ”Lilla Blå”. För de riktigt små finns även en liten pool med mycket grunt vatten. Plaska och lek hur mycket du vill, gratis entré för alla boendegäster.

Måndag – lördag kl 10 -20
Söndag  kl 10 -18

På hotellet

Stort nytt familjebad Stora Blå med 25-metersbassäng, rutschbanor och bubbelpool. Ni som bor på hotellet har fri entré till familjebadet och alla SeaClub-aktiviteter. I Skagerrak, ActionZone, finns 45 meter hinderbana för barn och en hoppborg för de minsta. På hotellet finns också barnvänliga rum och utomhus en lekplats med populär hoppkudde och Äventyrsgolf. Hotellet ligger vid sandstrand, klippor och brygga.

Utflykter på nära håll

Varför inte packa ryggsäcken för en utflykt? Klipporna vid havet bjuder på fantastisk utsikt året runt. Bara en liten biltur bort finns spännande platser att besöka. Endast 10 min med bilen norrut ligger vackra Tjurpannan, ett storslaget naturreservat med fri horisont mot det öppna havet i väster. På vardagarna kan man åka guidad tur med postbåten från Fjällbacka, ett spännande äventyr.

Nordens Ark är en annorlunda djurpark väl värt ett besök och Havets hus i Lysekil visar den fantastiska världen under havsytan.

Du kan också ringa eller maila oss

Tel: +46 525-190 00
Mail: bokning@tanumstrand.se