TanumStrand Påsk Family

Lek, bus, bad och äventyr – påsk för alla åldrar!

I paketet TanumStrand Påsk Family ingår hotellogi med frukost, goda påskmenyer, fri entré till familjebadet och alla påskens aktiviteter.

Cirkusskola med Cirkus Titan*, busiga lekar med SeaClub för de minsta, bad i Stora Blå för alla,  äventyr och träning för de lite större och en mängd aktiviteter som passar fint att göra tillsammans. Och sist men inte minst ett vimmel av påskegubbar och påskekärringar med kvasten redo för Blåkulla.

*CIRCUS TITAN med professionella svenska artister har genom åren underhållit och gett workshops på tusentals event och nu har turen kommit till TanumStrand. Alla som bokat TanumStrand Påsk Family har chans att vara med på cirkusskola ledd av riktiga proffs. Cirkusskolan är gratis men du måste vara minst 6 år och antalet plaster är begränsat, så förboka dig gärna innan ankomst!

PRISER
 • Påskpaket en natt, med ankomst valfri dag 13/4 – 16/4, vuxen från 1.445 kr
 • Påskpaket två eller fler nätter, med ankomst valfri dag 13/4 – 16/4, vuxen från 2.495 kr
 • Påskpaket barn 395 kr/natt

Träningspass och gym är kostnadsfritt och finns både för familj och vuxna som vill träna på egen hand.
SPA och behandlingar finns för alla vuxna. Entré till SPA bokas  innan ankomst. 345 kr/person. Kontakta bokning@tanumstrand.se (åldersgräns 15 år)

Ingår i TanumStrands Påsk Family
 • Havsnära hotellogi med frukost
 • Tvårätters middag eller barnmeny (torsdag och söndag)
 • Skaldjursbuffé eller barnmeny (Långfredag)
 • Påskbuffé eller barnmeny (Påskafton)
 • Cirkusskola torsdag och fredag
 • Entre till familjebadet alla dagar
 • Entré till ActionZone alla dagar
 • SeaClub – program alla dagar
 • Träning för barn och familj
 • Träningspass för vuxna

 

Påskpaket en natt  Påskpaket fler nätter  Påskprogram
Cirkusskola med CIRCUS TITAN

Cirkusskola – Skärtorsdag kl 14 – 16
Cirkusskola – 
Långfredag kl 10 – 12

Träna på cirkuskonster med CIRCUS TITAN. Alla kan göra massor av spännande saker med kroppen och i påsk har du möjlighet att prova och lära dig tricken! Akrobatik, cykla på enhjuling, jonglera och mycket annat!  Det finns 50 platser i cirkusskolan , så det är viktigt att du föranmäler dig, helst innan ankomst. Du kan vara med en eller två tillfällen, och cirkusskolan passar alla som fyllt minst 6 år.
Läs mer om CIRCUS TITAN

Boka Cirkusskola
Vi klär ut oss och tar kvasten till Blåkulla

Påskparad  Påskafton kl 11– 12
På påskafton är det dags att ta ta kvasten till Blåkulla och alla gubbar och kärringar som vill bli sminkade och göra sig fina inför färden får hjälp med utklädnad av SeaClubs aktivitetsteam. Och ni som inte klätt ut er har möjlighet att se alla påskkärringar innan de åker vidare till Blåkulla.

Äggjakt kl 14
TanumStrands Påskhare har också varit i farten och klockan två på påskafton ger vi oss ut på jakt efter äggen. Du följer väl med?

ActionZone med 45 meter hinderbanor

Action Zone öppet: 10 april – 17 april kl 11 – 17
Ett eldorado för alla som gillar att röra på sig! I Skagerrak, TanumStrands eventhall, kommer det att finnas 45 meter uppblåsbar hinderbana för stora som små. Hoppborg för de minsta, Slack-line, pingisbord, fotbollspel, Indoboard, med mera. Här kör vi även Rundpingis- och Nattduellen – lekfulla tävlingar för hela familjen.

Action Race –  Långfredag kl 14 – 15
På Långfredagen går startskottet för Action Race, en fartfylld hinderbanetävling där alla blir vinnare!

Foto: Ola Dyrhill

Fire & Ice – eldfest framåt kvällen

Långfredag kl 16 – 17:30
Vi ses på gräsplanen och grillar korv över påskelden. Det blir kul lekar och en skön stund tillsammans. Barn, ungdomar och vuxna – detta passar alla! Korv med bröd 25 kr, dricka 15 kr

Påskafton kl 21
På Påskaftons kväll när solen gått ner ses vi på eldfest utanför huvudentréen, sprakande och varmt med mäktiga påskeld. Fire & Ice på TanumStrand! Festligt för alla åldrar

 

Lek och plask i Stora Blå

Stora Blå öppet:
Måndag – lördag kl 10-20, söndag kl 10-18

Stora Blå är öppet varje dag, så bada så mycket ni vill!  Här finna rutscbana , bubbelbad och en stor bassäng,

Poolparty påskafton kl 19 – 20:30
På påskafton blir det kul med SeaClub och vi bjuder in till ett härligt pool- och dansparty. Välkommen att plaska loss!

Utflykter på nära håll

Ta en promenad och njut av den härliga havsluften och vackra utsikten över havet. Strandpromenaden är förtjusande och Grebbestads genuina fiskehamn ligger endast 20 min bort. Klipporna vid havet bjuder på fantastisk utsikt året runt. Bara en liten biltur bort finns spännande platser att besöka. Endast 10 min med bilen norrut ligger vackra Tjurpannan, ett storslaget naturreservat med fri horisont mot det öppna havet i väster. Besök gärna Tanum hällristningar , en av Bohusläns stoltheter. Lagom till påsk öppnar Vitlycke museum för säsongen. Några kilometer söder om TanumStrand hittar ni Läckbergs Fjällbacka, fredag, lördag och söndag har ni möjlighet att följa med på ”Mordvandring” i författarens fotspår (Förbokas på telefon 0730 206278).
Nordens Ark är en annorlunda djurpark väl värt ett besök och Havets hus i Lysekil visar den fantastiska världen under havsytan.

Se vår kalender för aktiviteter som du kan boka till!

Du kan också ringa eller maila oss

Tel: +46 525-190 00
Mail: bokning@tanumstrand.se