Packat och klart

Att besöka TanumStrand är en möjlighet att uppleva Fjällbacka skärgård och det friska salta havet. För att du på ett smidigt sätt ska kunna ta del av det unika TanumStrand har att erbjuda, har vi tagit fram en mängd upplevelsepaket till förmånligt pris. I paketen ingår boende, måltider och aktiviteter.

Kampanjer

Passa på och boka vårens mest prisvärda paket. Vardagar erbjuder vi havsnära hotellogi, SPAupplevelse och trerätters middag till mycket prisvärt kampanjpris.

Skärgårdsweekend 28/4 – 1/5

Helg med löpträning

Bohuslän

Vill du lära dig mer om Bohuslän och platserna häromkring? Då rekommenderar vi några av våra bohuslänska skärgårdspaket som inkluderar möjlighet till utflykter i den natursköna miljön vid havet.

SPA Bohuslän

Skaldjursweekend

Familj

Under lov och helger kan du boka familjepaket till riktigt bra pris. Familjevänligt hotell med rum som passar hela familjen och stor badanläggning för alla åldrar. Busiga, kuliga familjeaktiviteter med SeaClub varje helg.

TanumStrand Family

Försommar Family

Outdoor

TanumStrand är en perfekt utgångspunkt för utomhusaktiviteter av olika slag. Vi samarbetar med sex olika golfklubbar, alla med banor av olika karaktär. Skärgården utanför TanumStrand är utsedd till en av världens vackraste och du som bokar kajakpaket har möjlighet att komma ut till havs och uppleva det unika landskapet från sittbrunnen.

Golfpaket

Kajakpaket

Spa & Wellness

Njut av nordiskt SPA på den svenska västkusten, ett SPA som bygger på gamla traditioner i ny tappning – genom att växla mellan varmt och kallt släpper man tankar och spänningar i kropp och själ för att finna ett djupt välbefinnande.

SPA Vardagslyx

SPA Special

Träning

Anmäl dig till ett träningsevent och träffa likasinnade! Året runt erbjuder vi ett flertal aktiva helgpaket där du har möjlighet att prova på nya träningsformer eller utveckla det du gillar mest. Paketen innehåller träningspass, workshops och föredrag med riktigt kända träningsprofiler.

Boostcamp TanumStrand 29 sept – 1 okt

Helg med löpträning

Food & Wine

Året runt kan vi erbjuda paket med måltidsupplevelser där du kombinerar din vistelse på TanumStrand med en unik middag byggd på lokala råvaror specifikt för Grebbestad och Fjällbacka skärgård.

Skärgårdshelg med vinprovning

Skaldjursweekend

Underhållning

Med jämna mellanrum får vi besök av riktigt stora artister på TanumStrand och du som bokar någon av våra shower har möjlighet att njuta av både goda menyer och härlig hotellogi. Närmast väntar Robert Wells och Lennie Norman 22 april.

Per Gessle på TanumStrand 21/7