Packat och klart

Kompletta hotellpaket

Att besöka TanumStrand är en möjlighet att uppleva Fjällbacka skärgård och det friska salta havet. För att du på ett smidigt sätt ska kunna ta del av det unika TanumStrand har att erbjuda, har vi tagit fram en mängd upplevelsepaket till förmånligt pris. I paketen ingår boende, måltider och aktiviteter.

Kampanjer

Passa på att boka våra mest prisvärda paket. Du hittar alltid bästa pris på TanumStrands egen hemsida.

Jubileumspriser

Relaxing Weekend

Bohuslän

Vid Skagerraks strandkant mittemellan Grebbestad och Fjällbacka ligger TanumStrand med Spahotell och restaurang. Här bjuder havet och skärgården möjligheter som du inte hittar någon annanstans. Boka paket och upplev västkusten!

Västkustpaket med sillprovning

Skaldjursweekend

Familj

Under lov och alla helger kan du boka familjepaket till riktigt bra pris. Familjevänligt hotell med rum som passar hela familjen och stor badanläggning för alla åldrar. Busiga, kuliga familjeaktiviteter och rolig träning.

Høstferie vecka 40

Höstlov vecka 44

Träning

Anmäl dig till ett träningsevent och träffa likasinnade! Året runt erbjuder vi ett flertal aktiva helgpaket där du har möjlighet att prova på nya träningsformer eller utveckla det du gillar mest. Paketen innehåller träningspass, workshops och föredrag med riktigt kända träningsprofiler.

Boostcamp TanumStrand 29 sept – 1 okt

Yoga Fusion TanumStrand 20 – 22 okt

Spa & Wellness

Njut av nordiskt SPA på den svenska västkusten bada i pooler och njut av magisk utsikt över skärgården. Vardagar till kampanjpris!

SPA Vardagslyx

SPA Bohuslän

Outdoor

TanumStrand är en perfekt utgångspunkt för utomhusaktiviteter av olika slag. Vi samarbetar med sex olika golfklubbar, alla med banor av olika karaktär. Skärgården utanför TanumStrand är utsedd till en av världens vackraste och du som besöker oss kan kombinera vistelsen med kajakpaddling. Vi samarbetar med Kajakcenter i Grebbestad.

Golfpaket

Kajak

Food & Wine

Med närhet till Bohusläns bästa fiskevatten kan vi erbjuda kulinariska upplevelser som du inte hittar någon annanstans. Upplev en skaldjurssafton, hummerfiske och lär dig att öppna och provsmaka ostron tillsammans med några av Sveriges främsta ostronkännare.

Hummerfiskepaket

Jul på TanumStrand