SPAvärd på TanumStrand

TanumStrand är en av Bohusläns största hotell- och konferensanläggningar med bla ny restaurang och SPA. Hotellet, som är öppet året runt kan ta emot upp till 1000 gäster för övernattning, middag, möten och strandnära aktiviteter. Företaget står mitt i en spännande tillväxt- och utvecklingsfas. SPA-avdelningen öppnade våren 2016 och badanläggningen totalrenoverades och återinvigdes vid samma tidpunkt. 

Tjänsten
Som SPA värd/värdinna kommer du att arbeta i receptionen, jobba med försäljning av våra produkter samt leda SPA-ritualen. Du är också ansvarig för att det är rent och snyggt på SPA-avdelningen. Ditt sätt är öppet och du är tydligt bra på gästbemötande.  Du behöver ingen särskild utbildning för att söka detta arbete, men vi räknar med att du har ett brinnande intresse för SPA, kropp och hälsa.
Arbetstid: Mestadels lördagar

 

Arbetsuppgifter
• Receptionsarbete
• Försäljning av SPAprodukter
• Leda SPAritual
• Visa SPAgäster till rätta
• Hålla rent och snyggt runt buffébord etc

Kvalifikationer
• Intresse för SPA, kropp och hälsa
• Hög kompetens i gästbemötande
• Tala flytande svenska och engelska

Vi ser att du som individ är positiv och ambitiös. Du är ansvarsfull och tål även påfrestningar när det stundtals blir hektiskt. Vi tror också att du tycker det är roligt att lära dig nya uppgifter och att ständigt utvecklas. Som person vill vi att du ska vara social och initiativrik i mötet med gästen, och proaktiv i ditt sätt, både när det gäller att visa gästen till rätta och vid försäljning av produkter från Decleor. Då arbetstiderna kan variera är det viktigt att vara mycket flexibel.

Om du finner tjänsten intressant får du gärna skicka in din ansökan omgående då vi tillämpar löpande urval, dock senast 31 mars 2017.

Varmt välkommen med din ansökan!

Tillträde omgående
Sista ansökningsdag: 31 mars 2017
Ansökan mailas till spa@tanumstrand.se
Bifoga personligt brev med CV och ev. referenser.

För mer information om tjänsten:

Karin Jonasson SPA chef karin.jonasson@tanumstrand.se
Christel Edbäck Hotellchef christel.edback@tanumstrand.se +46 70 78 11 16