Konferenspaket

Kickoff

Salta vindar och hisnande höjder som ger nya infallsvinklar. Glada upptåg, färgstarka menyer och helt nya idéer. Kick Off på TanumStrand överraskar, inspirerar och boostar er med kreativ energi.

Skärgårdskonferens

Att vara omgiven av hav och skärgård är en del av upplevelsen. Miljön är genuint bohuslänsk med sjöbodar och salta havsvindar in på knuten och från era hotellrum bjuds en vidunderlig utsikt över skärgården. Ett möte på TanumStrand är ett möte vid havet.

Work in motion

Work in motion är vårt sätt att ge er ett gladare och mer energirikt möte. Vi vet att också små insatser kan göra stora skillnader och erbjuder därför ett konferensinnehåll med hälsosam omtanke.

Jul på TanumStrand

Börja årets julbord med en inspirerande sillprovning med matkonässören Peter Harryson. Eller boka en ölprovning med Grebbestads bryggeri. SPA för dig som vill koppla av och vinterbad för de modiga. Vi rör oss från det salta och kalla till det heta och söta. Kvällen avslutas med ett dignande julbord med bohuslänska specialiteter, godsaker och musikunderhållning.