Laddar Evenemang
Alla Evenemang

Yogahelg med Yogaheart

Datum 26 mar - 28 mar
Tid 15:00 - 13:30

Välkommen till en yogahelg mitt i vackra Bohuslän! Här erbjuds du möjlighet till ny energi, återhämtning, yoga (och) meditation, sup, löpnining & frisk luft. Du bor på hotellet granne med havet och mellan klasserna serveras hälsosamma läckra menyer. En inspirerande vårhelg i gott sällskap med andra yogautövare.

Vi startar upp redan på fredagen med mjuk välkomstyoga, och du får chansen att verkligen lämna arbetsveckan bakom dig. Därefter njuter vi av god mat innan en skön nattsömn på hotellet. För ung som gammal, nybörjare eller van yogautövare – alla är välkomna!

Yogaeventet arrangeras av extern samarbetspartner, Yogaheart /Ulrika Friberg

 

 

Pris YOGAHEART fredag – söndag

Från 4150kr/person inkl. boende i hotellrum och deltagande i helgens program. Enkelrumstillägg 300kr.

Detta ingår i Yogaheart 26-28 mars

  • Alla yogaklasser
  • 2 nätter, del i dubbelrum på hotell
  • 2 hotellfrukost
  • 2 middagar fredag & lördag kväll med möjlighet att boka till skaldjursbuffé på fredag, 295kr
  • 1 lunch
Pris YOGAHEART fre-lör eller lör-sön

Från 2975kr/person inkl. boende i hotellrum och deltagande i helgens program. Enkelrumstillägg 300kr. ​

Detta ingår i Yogaheart 26-27 mars eller 27-28 mars

  • Alla yogaklasser under det dygn som du deltar
  • 1 natt, del i dubbelrum på hotell eller stuga
  • 1 hotellfrukost
  • Trerätters middag fredag eller lördag kväll med möjlighet att boka till skaldjur på fredag, 295kr
  • 1 lunch

 

Bokning

Denna ​helg bokar du genom Yogaheart. Maila till info@ulrikafriberg.se för att boka din plats. Läs mer och boka klasser via www.timecenter.se/yogaheart

 

PROGRAM

Fredag 26/3

Incheckning under eftermiddagen
kl 17.00 – 18.15 Still Flow som välkomnar och sätter intention för helgen, Ulrika, Petra, Emelie & Nettan
kl 18.15-18.30 Välkommen!
Middag ca kl 19.00

Lördag 27/3

kl 7.00 – 7.30 Pranayama, andningsteknik. Emelie.
kl 7.35 – 8.30 Soft hatha yoga, som skonsamt väcker kropp, själ och sinne, Emelie. Frukost
kl 10.00-10.45 Löpgrupp, med fokus rörelseglädje, teknik och styrka, Emelie
kl 11.00 – 12.30 Yinyoga, stillhet och avslappning i yinpositioner, Nettan.
Lunch
Tid för ev. besök på SPA Horisont, promenad, vila, stillhet, gemenskap.
kl 17.00 – 18.30 Yin yoga, inleds med mjukt flöde, chi-flow, Ulrika
Middag ca kl 19.30

kl  21-ca 21.45 Sängfösarklass, med andning, meditation och enstaka lugnande yoga-positioner, Emelie

Söndag 28/3

kl 7.00 – 7.25 Chakra meditation, valfritt sittande eller liggande, Ulrika  
kl 7.30 – 8.30 Yin yoga som skonsamt väcker kropp, själ och sinne, Nettan.
Frukost
kl 10.00-10.45 Meditativ promenad med fokus närvaro, Emelie
kl 11.00-12.30 Avslutningsklass. Mjuk hatha yoga & Yoga Nidra, Emelie & Ulrika
kl 12.30 Tack för helgen! Ulrika, Petra, Emelie & Nettan

Lördag & Söndag SUP-YOGA i varma bassängen tillhörande spa

Kl 8-8.30, 8.45-9.15, 9.30-10.00, 12 platser/brädor i varje grupp

Lördag Kl 20-22 Kvälls-spa för yoga-eventets gäster.

 

 

YOGALÄRARNA

 

Ulrika Friberg 

För drygt 15 år sedan välkomnade Ulrika yoga och meditation i sitt liv. Hon utbildade sig till yogalärare och har sedan dess undervisat i mindre och större yogaklasser/evenemang. För Ulrika är kontinuerlig fortbildning en naturlig process och har under åren fördjupat sina kunskaper, som sen delas vidare. Ulrika undervisar i olika yogastilar som yin- hatha- vinyasa- restorative- nidra- och gravidyoga. Hon håller klasser i meditation och guidad avslappning och håller även utbildning för yogalärare, som vill fördjupa sig till gravidyogalärare. Ulrika har sin bas på västkusten, driver yogastudios i Göteborg och i Uddevalla, samt håller yoga på olika retreats och yogaresor utomlands och i Sverige. Ulrika jobbar även som barnmorska och samtalsterapeut, håller kurser och föreläsningar inom yoga och kvinnohälsa.

Läs mer om Ulrika Friberg, www.ulrikafriberg.se samt om yogastudios www.yogaheart.nu

 

Petra Lind 

Petra berättar om vad yogan är för henne:
Yoga är livet och för mig, ett sätt att leva, ett sätt att vara. Att ha yogan i mitt liv, både genom rörelse och filosofi, tar fram mitt bättre jag. Jag älskar också att ordet yoga står för förening. Förening mellan kropp, sinne och själ. Men för mig står det också för förening mellan människor. Förening i kärlek. Kärlek till sig själv. Kärlek till våra medmänniskor. Jag älskar att sprida yogans ljuvliga effekter vidare. Vidare till våra barn och ungdomar. Vidare till vuxna i alla åldrar. Det som är fint är till för att spridas vidare. 

Förutom att vara yogalärare har Petra hållit i barnyogautbildingar och varit assisterande lärare på hatha, yin och restorativeutbildningar. När hon inte är yogalärare jobbar hon som klasslärare i skolan och sprider yogans verktyg där så mycket hon bara kan.

 

Nettan Larsson
Nettan är Yinyogalärare med inriktning på ayurveda med många års vana som gruppträningsinstruktör. Hon började sin bana med bland annat mer högintensiv träning och styrka, där hon någonstans på vägen kände hon att något saknades och livet vilket förde henne till yoga & meditation. Ett komplement, en motpol, en möjlighet till ökad balans.
Hon älskade det från första stund! ”En möjlighet att stärka mig mentalt, öka stillheten i sinnet och få en djupare kontakt med mig själv och bli mera rörlig på köpet!”

”På yogamattan ger jag mig en stund där jag helt kan släppa taget om vardagen och allt brus som pockar på uppmärksamhet och tar energi. Jag släpper prestation & strävan, jag släpper då & sedan och landar i stunden precis här och nu. På yogamattan utmanas jag både fysiskt & känslomässigt och ges en möjlighet att lösgöra det jag inte längre vill bära, för att möta och släppa taget om. Yogan utmanar & får mig att växa. Yogafilosofin, den åttafaldiga vägen, är en fin del av min vardag, en vän för livet! Jag älskar att få dela med mig av allt som yogan står för.”

 

Emelie Thyrfalk

Under min föräldraledighet fick jag djupare kontakt med mitt inre och en stark längtan efter något annat pickade på. Jag har mina rötter inom friskapande dans och har genom dansen arbetat mycket med att uttrycka känslor, känna in kroppen och lyssna inåt. Jag har genom yogan lärt känna mitt sanna jag lite bättre. Det är dock en resa som fortsätter och när jag kom bort från samhällets brus efter födseln av min dotter bestämde jag mig för att fördjupa detta ytterligare genom att utbilda mig till yogalärare. Min längtan och önskan är att få sprida yogan och det fantastiska som yogan gör med oss vidare till andra. Med en förhoppning om att fler ska få uppleva det som jag upplevt genom yogan – ett mer harmoniskt och balanserat liv.

Evenemang ingår i kategorier: