Robert Wells VS Lennie Norman

lördag 22 Apr - lördag 22 Apr

20:00 - 22:30

TanumStrand

Med stolthet välkomnar vi två av Sveriges mest rutinerade underhållare till TanumStand. Robert Wells och Lennie Norman möts i en nyskriven show ” STAND UP – SIT DOWN” .

Robert Wells och humorlegendaren Lennie Norman har under många år jobbat tillsammans i olika konstellationer. Nu möts ”King Of Comedy” och ” King Of Piano” för första gången i deras helt nyskrivna “Old Time Entertainment” show ” STAND UP – SIT DOWN” – Robert Wells vs Lennie Norman”.
– Jag och Lennie har jobbat tillsammans till och från under många år. Han är bl.a. en av mina favoritkomiker under åren med Rhapsody In Rock. I höstas när vi jobbade tillsammans kände vi bägge att vi brinner lika mycket för old time humor som för svängig musik. Detta i kombination med Lennie´s osvikliga tajming känns fantastiskt att få framföra tillsammans på Tanumstrand. Äntligen slog vi slag i saken och det kommer att svänga rejält och bjudas på humor och skratt, säger Robert Wells.
På scen har de med sig ”The Vocalettes”, tre oerhört välsjungande damer, samt Robert Wells Trio. Det blir en oförglömlig show med mycket humor, anekdoter och 100 % Jazz Boogie & Swing.

 

Boka biljett

Showbiljett 400kr

 

 

Plats

TanumStrand

TanumStrand, Grebbestad, Sverige

Vägbeskrivning
Stor karta