Aktiviteter

Året runt kan vi erbjuda aktiviteter på havet eller vid strandkanten. Ibland är vi inomhus med den magnifika havsutsikten utanför fönstret, andra gånger ger vi oss ut på ett äventyr på havet eller i den natursköna miljön som omger TanumStrand. Vår kalender fullspäckad med dagliga aktiviteter för både barn och vuxna.

Hela kalendern

Family

Här finns härliga aktiviteter för alla åldrar. Följ med SeaClub på skattjakt, krabbmete och parkour. Eller varje inte prova bastubad på bryggan och ett havsbad – lika härligt året runt.

Seaclub

Action Zone

Träning

Varje helg året runt erbjuder vi träningspass. Både höst och vår anordnas träningsevent som BoostCamp TanumStrand, Yoga Fusion och Taudien Training.

SUPyoga

Gruppträning

Bohuslän

Vill du lära dig mer om Bohuslän och platserna häromkring? Gör en spännande vandring i Camilla Läckbergs Fjällbacka,följ med på en båttur i skärgården.

Båtutflykt

Bastu på bryggan

Att hyra & låna

I Receptionen kan du köpa entré till äventyrsgolfen. Här kan du även hyra cyklar. Det finns också stavar och kartor att låna för löprundor eller walking.

22 juni – 12 aug finns mer att  hyra i Action Zone i Skagerrak.

Äventyrsgolf

Cyklar

Outdoor

Året runt fyller vi vår kalender med  natursköna upplevelser. Vinterbad på bryggan och båtutflykter är några av alla de aktiviteter som du kan ta del av direkt från strandkanten. Vi samarbetar också med Nautopp för kajakuthyrning och dykcentret på hotellområdet.

Dykcenter

Kajak