Aktiviteter

Året runt kan vi erbjuda aktiviteter på havet eller vid strandkanten. Ibland är vi inomhus med den magnifika havsutsikten utanför fönstret, andra gånger ger vi oss ut på ett äventyr på havet eller i den natursköna miljön som omger TanumStrand. Året runt är vår kalender fullspäckad med dagliga aktiviteter för både barn och vuxna.

Hela kalendern

Familj

Året runt är kalendern full av härliga aktiviteter för alla åldrar. Pröva Mission By The Sea eller bada Banya och ta ett friskt vinterdopp tillsammans.

Parkour

Skattjakt

Träning

Året runt erbjuder vi träningspass och träningsevent. Närmast väntar Boostcamp och sista helgen i mars är det dags för vårens stora yogaevent – YogaFusion.

Träningspass

Summer ThrowDown 16/6 – 18/6

Bohuslän

Vill du lära dig mer om Bohuslän och platserna häromkring? Gör en spännande vandring i Camilla Läckbergs Fjällbacka och se platserna i deckarna med egna ögon. Eller följ med Catxalot på en tångsafari.

Guidad tur i Fjällbacka

Båtutflykt

Outdoor

Året runt fyller vi vår kalender med  natursköna upplevelser. Banya och båtutflykter är några av alla de aktiviteter som du kan ta del av direkt från strandkanten.

Golf

”Havets nya superfood” Tångsafari med Catxalot

Att hyra & låna

I Receptionen kan du hyra sport- och lekutrustning. Vi har också sällskapsspel att låna. Här kan du även lösa entré till Äventyrsgolfen, volleyboll och tennis då det är säsong.

Nordic Walking

Lek & sport

Food & Wine

Inget laddar batterierna lika bra efter en skön dag på kusten som riktigt god mat. I vår restaurang Latitud 58° lagar vi mat där råvaror från 58:e breddgraden står i fokus. Fisk och skaldjur från vårt salta kalla hav i Fjällbacka skärgård och svenskt kött från gårdar i vår närhet. Varje fredag dukar vi upp vår välkända skaldjursbuffé, med något för alla.

Vinprovning

Ostronskola